Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Задушена сьомга по норвежки

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:норвежка кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.7
(базиран на 6 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Почистете сьомгата и отделете филетата
  • 2 Задушете ги за 5 минути в съд с капак заедно с нарязания лук, оцета, бялото вино и сметаната
  • 3 Извадете рибата от съда. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно
  • 4 Продължете да варите соса, докато се изпари малко (около 3-5 минути)
  • 5 Прибавете доматите и намалете котлона до минимум, преди да добавите маслото парченце по парченце
  • 6 Преди да залеете рибата със соса, го подправете със сол и черен пипер на вкус Гарнирайте с пресен копър и поднесете с прясно приготвени спагети.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Паниран цвят от тиквички
    20 мин.
  • Омлет по лесничейски
    30 мин.
  • Гръцка салата от домати
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...