Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Задушена телешка плешка

Задушена телешка плешка
Източник: think
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Запържете месото от всички страни в маргарина. Подправете със сол и пипер, добавете розмарина, нарязаните зеленчуци, дафиновия лист и зърната пипер. Запържете ги, сипете 500 мл гореща вода, захлупете и задушавайте за 2 часа, като обръщате месото от време на време и доливате вода, ако е необходимо.

  • 2

    Нарежете месото на филийки, сложете в затоплено блюдо за сервиране заедно със зеленчуците и ги запазете топли.

  • 3

    Прецедете соса от готвенето, сложете го да заври и го сгъстете с брашното. Добавете сметаната, подправете със сол и пипер и сервирайте соса отделно.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D