Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Заешко с гъби по ловджийски

Заешко с гъби по ловджийски
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Оваляйте порциите заек в брашно и запържете от всички страни в 1 с.л. зехтин. Докато се запържва, прибавете чесъна, розмарина и салвията. 

  • 2

    После извадете заешкото в отделна чиния. С щипка отстранете чесъна и подправките. В същия тиган добавете още 1 с.л. зехтин и свинската мас. Запържете наситнените морков (1 бр) и лук. Когато омекнат, върнете заешкото. 

  • 3

    Прибавете виното и оставете да се абсорбира напълно. После прибавете бульона и другия морков и целина, нарязани на парчета. 

  • 4

    После добавете доматите и оставете да се готви още малко. Овкусете със сол и пипер. 

  • 5

    Прибавете гъбите, нарязани на колелца. Гответе, докато ястието достигне желаната гъстота. Сервирайте с наситнен магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!