Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Здравословно, бързо и качествено с Ултра Про

по статията работи: | 31 юли 2014 Прочитания: 5473
Един от най-значимите съдове на Tupperware
Здравословно, бързо и качествено с Ултра Про
Източник: Tupperware

Периодично ви информираме за най-различни трикове и хитрости, с помощта на които лесно и бързо да постигате успехи в кулинарните си начинания.

 

Вероятно сте чували за компанията Tupperware. Следователно сте наясно, че на пазара вече съществуват продукти, които могат да направят времето в кухнята приятно, дори за тези, които не се определят като "добри домакини".

 

Ако пък не сте наясно все още, сега е моментът да се информирате.

 

Tupperware е американска компания, която от основаването си през 1946 г. до днес успешно поддържа позициите си на лидер в света на директните продажби. Още в зората на съществуването си Tupperware научава хиляди американски жени как успешно да съчетават ролите си на майки, домакини и бизнес дами. Днес, след близо 60 г., компанията продължава да променя живота на милиони жени в над 100 страни по света.

 

Tupperware предлага висококачествени продукти за готвене и съхранение на храна. Те се отличават с иновативен дизайн, ярки, разпознаваеми цветове и многофункционално приложение. Освен това запазват храната 3 - 4 пъти по-дълго, пестят време и пространство в кухнята и внасят спокойствие и удоволствие в динамичното ежедневие на съвременната жена.

 

Един от най-значимите и интересни съдове с многофункционално приложение, които Tupperware предлага, е съдът Ултра Про. Неговите лекота и компактност са постигнати чрез заимстване на метод за производство на продукти за оборудване на космически кораби от програма на НАСА. Това прави съда устойчив на температурни амплитуди от –25° C до +250° C.

 

Ултра Про е специално разработен за приготвяне на вкусни ястия за кратко време. Може да се използва както в микровълновата фурна, така и в традиционната. "Готви" здравословно, смалко или без никаква мазнина. Пести време, енергия и пространство в кухнята и позволява приготвянето и притоплянето на няколко ястия едновременно. Изисканата му форма и красивият му дизайн го правят идеален и за директно сервиране на масата.

 

Ултра Про приготвяте ястия с много малко мазнина или без мазнина, което е чудесна възможност да осигурите здравословно меню за Вас и Вашите близки.

 

За приготвяне на малки и средни по грамаж ястия най-малко енергия се изразходва от микровълновата фурна, следвана от традиционната, а най-много – от готвене върху котлон. Освен това капакът на Ултра Про създава една мини фурна вътре в самата микровълнова фурна, което помага да се запазят всички вкусови качества на приготвяното ястие.

 

С Ултра Про ще разполагате с ароматен домашно изпечен хляб винаги, когато пожелаете. Предимствата му пред купешкия са много, като най-основните се свързват с по-добрия вкус, без добавени подобрители и стабилизатори, по-богатия и здравословен хранителен състав и по-ниската крайна цена.

Рейтинг: 4 / 5 , 208 гласa
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...