Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Зелен фасул с лук

Зелен фасул с лук
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сварете в подсолена вода фасула. Изчистете лука и го сложете в тенджера в 1 чаша вода и 2 лъжици масло, задушете за 10 минути.

  • 2

    След това махнете капака и варете, докато остане на масло. Прибавете отцедения зелен фасул, останалото масло и сол на вкус. Задушавайте на тих огън за около 10-15 минути.

  • 3

    Щом свалите от огъня, поръсете с нарязаните магданоз и копър. Подходящо за гарнитура на печено месо.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...