Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Зелен фасул с пармезан

Зелен фасул с пармезан
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    *Рецептата е за тенджера под налягане.

  • 2

    Почистете фасула, измийте го и го нарежете. Почистете и нарежете гъбите. Обелете и нарежете на ситно доматите и лука. Нарежете бекона на кубчета. Сложете го в отхлупената тенджера под налягане и запържете.

  • 3

    Добавете фасула, гъбите и доматите. Подправете със сол и пиер на вкус, ригана и чубрицата.

  • 4

    Сипете бульона, затворете тенджерата и варете 4 минути.

  • 5

    Преди да сервирате, доовкусете, ако е необходимо, и наръсете с настъргания пармезан.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Супер лесен шоколадов мус
    > 90 м.
  • Супер засищащ сандвич
    20 мин.
  • Супер шарена салата с киноа
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...