Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Зимна подправка (за супи и яхнии)

Зимна подправка (за супи и яхнии)
Източник: Симона Иванова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 1
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Дадените продукти са за 1 малко бурканче (конфитюрено).

    * Количеството на доматите е ориентировъчно. 

  • 2

    Доматите се обелват и смилат. По желание могат да се нарежат на парчета. 

  • 3

    Моркова и чушката се нарязват на ситно. Слагат се в буркана. Слагат се и доматите, като се слагат толкова, колкото да се напълни бурканчето. 

  • 4

    Слага се накълцания магданоз, солта и 1 аспирин. 

  • 5

    Вари се 15 минути. После се обръщат и така престояват една нощ.

  • 6

    * Подправката е подходяща за ястия, които изискват такива продукти - картофена яхния, боб, леща и т.н.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!