Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Зрял боб по сръбски

Зрял боб по сръбски
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:сръбска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Задушавайте месото в 1 ч вода. Извадете го от тенджерата, сложете го настрана и прецедете бульона.

  • 2

    Обелете лука и чесъна и ги нарежете на ситно. Изтърбушете пиперките, срежете ги надве и после на ивици. Обелете целината и я нарежете на ситно. 

  • 3

    Сгорещете олиото в тенджера, запържете зеленчуците и добавете бульона. Нарежете на дребно доматите и ги сложете в бульона заедно със сока им, прибавете и фасула с неговия сос. Подправете на вкус със сол и пипер. варете 12-15 минути.

  • 4

    Нарежете месото и го добавете към фасула. Гарнирайте с чубрица.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...