Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Италиански котлети с хлебни трохи

3
Италиански котлети с хлебни трохи
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    В малка купа разбиваме яйцата и млякото.

  • 2

    В друга купа смесваме хлебните трохи, настъргания пармезан и магданоза.

  • 3

    В нагорещен тиган загряваме зехтина. Слагаме чесъна и го оставяме до покафеняване. След това го махнаме.

  • 4

    Потапяме всяко парче месо в яйчената смес, след което в хлебната. Пържим по 5 минути от всяка страна.

  • 5

    Загряваме фурната на 160 градуса.

  • 6

    Поставяме котлетите в тава, слагаме ги в загрятата фурна, която намаляваме на 70 градуса. Печем около 25 минути.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
тихомира илиева
30.12.2013 | 09:41
Ще се пробва предложението, не е лоша идеята.
2
Това е едно много интересно предложение .
1
ана
27.12.2013 | 15:54
Стига с това пържено.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...