Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Какво да приготвим на любимия за Световния ден на мъжете?

по статията работи: | 05 ноември 2015 Прочитания: 2365
Няколко вкусни предложения
Какво да приготвим на любимия за Световния ден на мъжете?
Източник: Люба Грънчарова

Днес е Световният ден на мъжете! Честито на всички празнуващи мъже и на жените до тях, разбира се!ю

 

На празник като на празник! Задължително трябва да го отчетем :)

 

Затова, мили дами, имаме за вас няколко неустоими предложения, с които да зарадвате мъжа си днес. 

 

Като за начало, започваме с класиката. Няма мъж, който да не се зарадва на една люта, апетитна, вкусно приготвена Шкембе чорба. Ако никога не сте приготвяли, може би точно днес е моментът да изненадате любимия си. Всъщност, рецептата никак не е сложна, а резултатът после е отличен.

 

За салата на любимия мъж предлагаме Богата карибска салата с пиле. Да, продуктите са доста и изисква време да се приготви, но пък определено ще бъде голяма изненада да поднесете такава салата. 

 

Е, имаме невероятна идея за предястие - Картофено-беконови бомбички. Предупреждаваме, калорични са! Но са ужасно вкусни... Няма как комбинацията от тези продукти да не даде невероятен резултат. Това че ние внимаваме с калориите, не означава, че трябва да ограничаваме мъжа до себе си, нали? Пригответе тази вечер това страхотно мезе, подходящо и за бира, и за вино. 

 

Ясно е, че повечето мъже обичат месото и не сядат без мръвка на масата. Ако и вашият е от тях, определено ще се зарадвате на предложенията ни, защото точно месцето преобладава в тях. 

 

За най-големите цените на месото - Суши от бекон и кайма. Тази вкусотия няма как да не се хареса на всички на масата. Повечето мъже не си падат по сушито, но това тук определено ще ги грабне.

 

Още едно бомбастично предложение - Пълнен лук с кайма, увит в бекон. Кой може да устои на това предложение? Не и мъжете...

 

youtube.com

 

Ако ви е страх да печете на скара (да, знаем, че обикновено мъжът ви се занимава с тази дейност), то ще ви предложим и няколко вкусотии, които да приготвите във фурната (там, където пък е нашата стихия). 

 

За любителите на пилешкото - Пълнено пиле - толкова е вкусно, че само, гледайки снимката ни потичат лигите. Представете си какво ще стане, когато го сервирате на масата. 

 

За любителите на свинското - Пълнени свински вратни пържоли. За да избягаме от традиционния начин за приготвяне на пържоли, можем да направим нещо уникално с тях. Задължително надникнете в тази рецепта. Пълнени със сини сливи и кестени - точно в сезона сме!

 

За любителите на нетрадиционните експерименти - Пълнено шкембе. Ако мъжът до вас е фен на шкембе чорбата, то и тази рецепта ще му допадне много. Не е лесно, но си струва, повярвайте ни :)

 

35216

 

За гарнитура предлагаме нещо много интересно. Самото му заглавие показва, че точно днес е моментът за приготвянето му - Мъжки картофки на фурна. Звучат супер изкушаващо, нали?

 

Време е да признаем, че мъжете понякога са по-добри готвачи от жените. В тяхна чест предлагаме две вкусни рецепти на двама от най-любимите ни мъже кулинари, които се вихрят в сайта.

 

Пълнени тиквички на Мартин Стефанов. Определено смятаме, че това е страхотна рецепта. И едно от предложенията на Фидера - Измир кюфтета на фурна със сос. Звучи супер апетитно, нали?

 

Е, определено можем да твърдим, че мъжете са доста добри кулинари!

 

Рейтинг: 4 / 5 , 306 гласa
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Няма такова нещо като "лоша бира", просто някои имат по-хубав вкус от останалите." Били Картър
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...