Смесете маргарина, кафявата захар (пол.ч.ч.) и кристалната захар (1 ч.ч.) и разбийте.
Прибавете разбитите яйца и отново разбъркайте. Към 1 ч.ч. прясно мляко сложете 1 с.л. лимонов сок и изчакайте да се пресече (така се получава т.нар. Buttermilk, който не се открива на нашия пазар).
В друг съд смесете сухите съставки. Прибавете към първата смес заедно с прясното мляко и разбъркайте.
Пригответе топинг от пол. ч.ч. кафява захар, пол. ч.ч. натрошени орехи (или други ядки по избор) и канелата.
Излейте в намаслена и набрашнена тавичка и поръсете с топинга.
Покрийте с фолио и приберете в хладилника за 1 денонощие.
На другия ден запечете на умерена фурна за 30-35 минути, или до суха клечка.