Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Канелони "Розанела"

Канелони "Розанела"
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    За плънката: Накиснете хляба в студена вода. Изстискайте го добре и го смесете с кайма. Подправете сместа със сол, черен пипер, риган и мащерка. Напълнете канелоните със сместа с помощта на пош (шприц) или с дръжката на дървена лъжица.

  • 2

    Намажете тава с масло и наредете канелоните. Загрейте фурната на 175-200 С.

  • 3

    За соса: Сипете в тенджера сметаната и млякото и оставете сместа да заври.

  • 4

    Подправете със сол, черен пипер, щипка бульон и босилек. залейте канелоните със соса (той трябва да ги покрие напълно). Поръсете отгоре с пармезан и сложете бучки масло. Печете за 30 минути.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...