Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Капама с агнешко месо

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 5 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се нарязва на порции и се запържва леко
  • 2 Към него се прибавят лука, чесъна, магданоза и джоджена
  • 3 Поръсва се с червения пипер и се посолява на вкус
  • 4 Долива сетопла вода и се задушава под похлупак на умерен огън
  • 5 Ястието се задушава, докато месото омекне
  • 6 Тогава капамата се сгъстява с размитото в малко хладка вода брашно
  • 7 Доварява се на тих огън 10-ина минути
  • 8 Накрая се поръсва с черния пипер.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Зелена салата с пилешко бон филе
    15 мин.
  • Бърз крем с рикота
    15 мин.
  • Ориз с домати
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...