Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Карначе на тиган със сос

15
Карначе на тиган със сос
Източник: Фидера
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Карначетата измиваме под течаща вода и ги отцеждаме. Подсушаваме с мека домакинска хартия.

  • 2

    В тиган с незалепващо покритие загряваме 4 супени лъжици олио. Пържим от всички страни на не много силен котлон, като карначетата обръщаме с помощта на дървена шпатула, за да не се драска покритието на тигана.

  • 3

    След като са готови, първо ги отцеждаме от мазнината и оставяме върху домакинска хартия.

  • 4

    Към мазнината в тигана добавяме горчицата, соевия сос, чесъна, виното /може да сипем 1/2 от чашата/ и магданоза.

  • 5

    Всичко това внимателно се бърка и се оставя сосът да се посгъсти. Карначетата слагаме в чиния за сервиране и заливаме с пикантния сос.

Коментари(15)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
15
kalinka kalinkova
08.05.2013 | 08:59
Много бързо стават тези карначета на тиган.
14
elena atanasova
07.05.2013 | 10:18
Става вкусно карначето на тиган.
13
ана
30.04.2013 | 17:00
Отговор на коментар #5 от Desislava Stoyanova:
Ей, все критика;)
12
vili deneva
30.04.2013 | 15:53
Добра идея за карначета.
11
Лиляна Терзиева
30.04.2013 | 09:33
Отговор на коментар #9 от poli asenova:
Аз съм ги приготвяла и са много хубави .
10
Лиляна Терзиева
30.04.2013 | 09:32
Много обичам :)
9
poli asenova
30.04.2013 | 07:57
Ще пробвам да приготвя карначе по този начин.
8
gabriela gabrielova
29.04.2013 | 19:54
Не е лоша идеята за това карначе на тиган.
7
Violeta
29.04.2013 | 17:08
Отговор на коментар #5 от Desislava Stoyanova:
Вероятно е това:)
6
Violeta
29.04.2013 | 17:07
Отговор на коментар #2 от Emnuella:
Така е,много обичам кърначета.
5
Desislava Stoyanova
29.04.2013 | 15:06
Странна рецепта,снимката щеше да е по-дорбе на готовото ястие.. или то е това/
4
тихомира илиева
29.04.2013 | 14:50
Ще трябва да я опитам рецептата.
3
Kremena Peteva
29.04.2013 | 14:23
така цялата не мисля че ще стане добре
2
Emnuella
29.04.2013 | 14:09
Много апетитна рецепта.
1
ана
29.04.2013 | 11:54
Супер ще е, идеално за празник!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!