Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Картофена яхния с праз

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 2 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете праза на кръгчета и го задушете в олиото
  • 2 Наръсете с червен пипер и налейте малко вода
  • 3 След това прибавете картофите, нарязани на колелца и ги залейте съсзелевия сок
  • 4 Запечете яхнията във фурната до омекване на картофите
  • 5 Преди да сервирате ястието, го наръсете с джоджен.
продукти
1000 гр.праз лук
700 гр.картофи
100 млолио
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Резултати | Архив
Анкета
След Великден ме хваща...
  "Човек не може да мисли, обича или спи хубаво, ако първо не е вечерял хубаво." Вирджиния Улф  
  • Някой иска ли бисквитка :)
  • Пухчовци позират за Великден
  • Козунаци и лалета
  • Идея за гергьовското агне :)
  • Виолетово вдъхновение
  В казармата току-що пристигнал млад войник. Той веднага попитал един от старата служба: - Как сте с храната? - Храната тук е...