Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Карфиол с пиле по селски

6
Карфиол с пиле по селски
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Сезон:есен
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 4 отзива)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Запържете в олиото ситино нарязаните лук и чесън, докато омекнат

  • 2

    Добавете пилешкото месо, предварително сварено и нарязано на едри парчета и разбъркайте

  • 3

    Сипетевиното и бульона и оставете да заври

  • 4

    Оставете на тих огън да ври 10 минути

  • 5

    Добавете карфиолa, разделен на млки цветчета и продължете да варите

  • 6

    Варете, докато пилето и карфиолът се сварят напълно

  • 7

    Подправете на вкус със сол и черен пипер, добавете сметаната, кашкавала и магданоза

  • 8

    Похлупете и оставете ястието да се задуши.

Коментари(6)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
6
Radina
11.10.2013 | 15:28
вкусотийка! :)
5
Nina Stanislavova
07.02.2013 | 16:58
не съм готвила с карфиол , но сигурно ще е много вкусно
4
Anna Vasileva
07.02.2013 | 16:52
Искам още снимки и на сготвен вариант интересно ми е как ли изглежда.
3
kalinka kalinkova
05.12.2012 | 15:09
Ще изпробвам тази рецепта допадна ми
2
Орнела Мути
21.11.2012 | 15:26
Страхотна рецепта :) Мисля още днес да я изпробвам .
1
Лиляна Терзиева
15.11.2012 | 10:21
Много обичам карфиол , а така приготвен сигурно е много вкусен .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...