Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Катино мезе

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.5
(базиран на 6 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете месото на малки парченца като за кебап
  • 2 Задушете го в олиото с малко вода до омекване
  • 3 Прибавете лука и гъбите, нарязани наситно
  • 4 Долейте още вода и посолете
  • 5 Задушете ястието на тих огън, докато месото и зеленчуците останат на мазнина
  • 6 Поръсете с лимоновия сок, черен пипер и сол на вкус и поднесете.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Яйчен ликьор
    15 мин.
  • Млечна супа със сирена
    20 мин.
  • Бърза баница II
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
На какво от великденското меню не се наситихте?
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Не е ли красиво? Трябва да имате малко повече търпение, но пък крайният резултат си заслужава!
  • Интересна идея за закуска
  • Великденско зайче от мъфини
  • Козунак с алени великденски яйчица
  • Само една формичка ни дели от това сладко, великденско зайче :)
Една истинска жена трябва да умее: - да направи супа  и да направи скандал от нищо!