Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Катино мезе

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.5
(базиран на 6 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете месото на малки парченца като за кебап
  • 2 Задушете го в олиото с малко вода до омекване
  • 3 Прибавете лука и гъбите, нарязани наситно
  • 4 Долейте още вода и посолете
  • 5 Задушете ястието на тих огън, докато месото и зеленчуците останат на мазнина
  • 6 Поръсете с лимоновия сок, черен пипер и сол на вкус и поднесете.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Резултати | Архив
Анкета
Този Великден обещавам да не прекалям с... 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Тази снимка ще я оставим без коментар :D
  • Козунаци и лалета
  • Пролетна свежест под формата на салатка :)
  • Пухчовци позират за Великден
  • Класически козунак
  Вървят арменец и евреин в пустинята. Евреинът намерил торба със злато. - Хайде да делим - казал арменецът.- Аз я видях, за мен...