Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Катино мезе

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.5
(базиран на 6 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете месото на малки парченца като за кебап
  • 2 Задушете го в олиото с малко вода до омекване
  • 3 Прибавете лука и гъбите, нарязани наситно
  • 4 Долейте още вода и посолете
  • 5 Задушете ястието на тих огън, докато месото и зеленчуците останат на мазнина
  • 6 Поръсете с лимоновия сок, черен пипер и сол на вкус и поднесете.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Панирани тиквички с пресен джоджен
    20 мин.
  • Фин крем с оризово брашно
    20 мин.
  • Лук в бяло вино
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
На какво не можете да устоите през лятото?
"Най-трудно простият човек казва две думи: сгреших и благодаря. За него те са въпрос на чест." Яна Язова
  • Друго си е бон филенцето :)
  • Задушени гъбки с масло и...
  • Пастет от патладжан - супер разядка :)
  • Едно наистина красиво предястие!
  • Най-вкусният мраморен кекс :)
Разговор между две приятелки: И как разбра, че той отново се е напил като ... ? - Когато получих SMS: "Обади ми се, не мога да си...