Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Крем "Самбук"

3
Крем "Самбук"
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Конфитюрът се разтваря във водата и се затопля. Прибавя се желатинът, накиснат предварително в малко вода и разтопен на водна баня.

  • 2

    Белтъците се разбиват със захарта и двете части се смесват.

  • 3

    Изсипва се в подходящи съдове и се оставя да се желира.

продукти
Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
kalinka kalinkova
15.07.2013 | 10:00
Бих опитала и аз.
2
elena atanasova
12.07.2013 | 21:12
Добра идея.
1
poli asenova
10.07.2013 | 19:53
Това е интересен десерт.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...