Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Кълцано зеле с моркови и чушки

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:есен
Кулинар:
Рейтинг: 2.9
(базиран на 13 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете на ивички зеленчуците и ги посолете (по 270 грама сол на 10 кг зеленчук)
  • 2 Разбъркайте добре и ги оставете да престоят, за да поемат солта
  • 3 След това напълнете бурканите
  • 4 Във всеки поставете 5-6 зърна черен пипер и парченце дафинов лист
  • 5 Покрийте със зелевилиста и притиснете
  • 6 Когато зеленчуците ферментират, затворете бурканите и ги поставете на хладно място.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...