Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лек крем с праскови

4
Лек крем с праскови
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 2
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сипете киселото мляко в цедка или в марлена торбичка и го оставете да се отцеди за час-два

  • 2

    Разбийте го след това на гладък крем с жълтъците, захарта и ванилията

  • 3

    Прибавете прасковите нарязани на резенчета и счуканите орехови ядки

  • 4

    Насипете крема в купички или чаши за сервиране

  • 5

    Гарнирайте го с парченца от плода

  • 6

    Изстудете го вхладилника

  • 7

    Преди поднасяне го украсете отгоре с разбитите на твърд сняг белтъци и пудра захар.

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
Vqra Petrova
08.01.2014 | 15:49
невероятна рецепта ;)
3
Qna Kirkova
17.05.2013 | 19:43
Отговор на коментар #1 от Desislava Stoyanova:
Така е:)
2
Qna Kirkova
22.04.2013 | 12:40
Чудна и много свежа рецепта:)
1
Desislava Stoyanova
17.04.2013 | 15:22
Много вкусна статия! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...