Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лек пастет от дробчета

Лек пастет от дробчета
Източник: Роси Цветанова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Пастетът може да се приготви с пилешки или заешки дробчета. Този от снимката е със заешки дробчета.

  • 2

    Дробчетата се слагат да се варят. По време на варенето се отделя пяна, която трябва да се отстранява периодично. След като дробчетата се сварят се пасират със зехтина. 

  • 3

    В друга тенджера се слагат обелените и нарязани картофи, моркови, лук и пилешко филе да се варят. След като се сварят, се пасират с част от бульона. 

  • 4

    После се смесват заедно и при нужда се пасират още малко. Изстисква се сока от 1 лимон, овкусява се със сол, черен и червен пипер. 

    * При нужда се добавя още малко от бульона. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D