Яйцата и захарта се разбъркват с миксера около 2 мин, добавя се бакпулвера и ванилията, след това олиото, какао, млякото (1 к.ч.) и брашното, за да се получи смес малко по-гъста от боза.
Слага се в стъклена тавичка и се пече около 30 мин (мояt се опече за 32 мин). Изважда се и се правят дупки в кекса. Може с уред за чистене на ябълки или нещо подобно. Aз имам слаадкаарски уред за тази цел (виж снимките).
Сипва се отгоре готовия пудинг банан (пригответе го както е написано на пакета), който е леко поизстинал. Ударете няколко пъти тавичката в масата, за да може да влезне пудинга в дупките. След като се изстуди, трохите от останалия кекс поръсете върху пудинга.
Разбийте сметаната според описанието на пакета и я намажете отгоре.
Сложете кекса в хладиника за поне 12 часа. Приятен апети.