Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лук с бяло вино

Лук с бяло вино
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете лука, срежете главите и ги нарежете на тънки полумесеци.

  • 2

    Разтопете маслото и изпържете лука в него.

  • 3

    Добавете бульона и виното, захлупете тенджерата и задушавайте лука 10-15 минути.

  • 4

    Подправете със сол и добавете сметаната, поръсете с магданоза.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!