Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лучник със свинско месо

3
Лучник със свинско месо
Източник: eli petrova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:тестени, основно
Кулинар:
Рейтинг: 1
(базиран на 1 отзив)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарязвате месото на ситни кубчета, слагате го да се запаржи с малко водичка. Нарязвате лука на ситно.

  • 2

    След като почти стане готово месото, се слага лука да поомекне.

  • 3

    После се слагат доматите, чубрицата, черния пипер и солта, до пално сваряване на сместа.

  • 4

    Тестото се разделя на 2, парвата част се разточва и слага в намазнена тавичка. Разпределя се сместа варху тестото и се разтила. Затваря се с 2-рата част и се намазва с яйцето.

  • 5

    Слага да се пече до готовност. Да ви е сладко.

продукти
Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
poli asenova
06.02.2014 | 22:56
Едва ли ще ми хареса.
2
kalinka kalinkova
05.02.2014 | 21:44
Не ми допадна идеята.
1
stefaniika koleva
05.02.2014 | 09:19
Изглежда апетитно. Ще го опитам.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Гъбена супа (Светла)
    30 мин.
  • Фондан бонбони
    20 мин.
  • Забулени яйца, поляти с лучен сос
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...