Разбивате яйцата със захарта до побеляване, добавяте олиото, газираната вода и брашното с бакпулвера, а накрая грис и нишестето (ягода).
От продуктите за тестото изпичате на 180 градуса, като проверявате с клечка за зъби кога е готово (от захарта слагате 1 к.ч.).
Оставяте да изстине.
Приготвяте сироп от 1 к.ч. захар, 1 к.ч.вода и ванилията. Правите малки дупчици в сладкиша, вече изстуден и заливате с топлия сироп.
Сварявате крем, като завирате половината прясно мл. с 3 с. л. захар и, бъркайки, наливате на тънка струйка разтвореното в останалите 150 мл прясно мл. 1 с. л. нишесте.
Заливате с крема сиропирания блат, нарязвате на пастички и с помошта на формичка насипвате кокосовите стърготини, за да се образуват сърца.