Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Лютеница с патладжан

1
Лютеница с патладжан
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Патладжаните надупчете на 2-3 места с нож и изпечете във фурната за 20 минути. След това с лъжица извадете вътрешността.

  • 2

    Изчистете чушките от семките и смелете в блендера. Същото направете и с доматите.

  • 3

    Смесете всички продукти заедно със олиото, солта и захарта.

  • 4

    Поставете в дълбока тенджера. Оставете да ври на не много силен огън. Когато лютеницата се сгъсти, изсипете в буркани.

  • 5

    Затворете капачките. Обърнете. След като изстинат, приберете на хладно място.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
pepi damjnova
23.09.2013 | 08:31
Вкусна става лютеницата.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...