Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Манастирска чорба

Манастирска чорба
Източник: sxc.hu
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Фасулът, накиснат от вечерта, се налива с 5 ч.ч. студена вода, кипва се бавно и се вари на тих огън до полуомекване.

  • 2

    Прибавят се цялата глава лук, в която са боднати карамфилчетата, морковър, целината, коренът от магданоз и пащърнакът, почистени и нарязани на кубчета.

  • 3

    След като всичко вече е добре сварено, се добавят доматите, обелени и нарязани на дребно, празът, ситно нарязан, и сол на вкус.

  • 4

    Чорбата се вари още десетина минути, наръсва се с нарязан на ситно магданоз и се оттегля от огъня.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...