Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Мариновани варени яйца

Мариновани варени яйца
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете яйцата в тенджера и ги залейте със студена вода. Оставете ги да заврат, а веднага след това ги махнете от котлона.

  • 2

    Покрийте тенджерата и оставете яйцата да постоят 10 минути в горещата вода.

  • 3

    След като изстинат, ги обелете.

  • 4

    Смесете оцета, водата, захарта, солта, семената от целина, пресования чесън и дафиновия лист.

  • 5

    Оставете сместа да кипне, а след това я оставете на котлона да ври за 30 минути.

  • 6

    Охладете маринатата и залейте яйцата с нея.

  • 7

    Маринованите яйца стават готови след 2-3 дни в хладилник.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...