Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Мариновани ребърца на фурна

4
Мариновани ребърца на фурна
Източник: Добринка Христова Петкова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете ребрата и ги сложете в марина от соев сос, мед, майонеза, черен пипер, чубрица и куркума.

  • 2

    Разбъркайте добре.Оставете ги за 1 час в хладилника.

  • 3

    После ги посолете и наредете в тавичка, поръсете с червен пипер и зехтин и запечете до готовност.

продукти
Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
kalinka kalinkova
08.01.2014 | 09:16
Бих пробвала тази марина за свински ребра.
3
gabriela gabrielova
07.01.2014 | 08:45
Ще пробвам рецептата.
2
zvetanka ivanova
07.01.2014 | 07:09
Изглеждат много апетитно.
1
elena atanasova
06.01.2014 | 12:41
Точно се чудих как да приготвя ребърцата за довечера. Благодаря за рецептата.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...