Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Мариновано агнешко

2
Мариновано агнешко
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 3.7
(базиран на 7 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете месото (може и бут) в голям съд и го полейте с маринатата (приготвена от равни части оцет и червено вино, подправени с пудрата захар, чесъна, черния пипер и солта).

  • 2

    Покрийте го с алуминиево фолио и го сложете в хладилник.

  • 3

    На следващия ден го извадете и намазнете с олио.

  • 4

    Изпечете го (50 минути до 1 час) в затоплена фурна до 240 С.

  • 5

    Извадете готовото бутче от фурната и го оставете да почине за 10 минути.

  • 6

    Полейте го с марината и го нарежете.

  • 7

    Сервирайте го в голяма чиния и го пазете топло.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
elena atanasova
28.03.2014 | 09:51
Отговор на коментар # от vili deneva:
И аз ще го опитам.
1
Чудесна рецепта!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...