Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Миди в бяло вино

Миди в бяло вино
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.7
(базиран на 3 отзива)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    В нагорещен тиган се запържват нарязаният чесън и цялата чушка.

  • 2

    Добавят се мидите и когато се отворят, се наливат 100 мл вода и виното и се слага нарязания магданоз.

  • 3

    Ястието се покрива и се задушава 15 минути на тих огън.

  • 4

    Сервира се с лимон и спагети

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...