Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Миш-маш (Петя)

4
Миш-маш (Петя)
Източник: Петя Керанова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелвате и нарязвате на ситно доматите, запържвате ги в олио и добавяте ситно нарязания лук.

  • 2

    Оставяте да поври, след което добавяте и нарязаните на едри ивици чушки.

  • 3

    Задушавате, докато поомекнат, сипвате нарязания на филийки чесън и разбитите яйца.

  • 4

    Те стягат много бързо, затова трябва да бъркате, за да не залепнат. Дърпате от огъня, поръсвате с натрошеното сирене и ситно нарязания магданоз и сервирате. 

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
Radina
14.02.2013 | 15:35
Класика, много любимо ястие! :)))
3
gabriela gabrielova
08.02.2013 | 12:42
Става много приятно това ястие.
2
тихомира илиева
07.02.2013 | 22:23
Аз правя миш маш с чушки,така рецептата е много добре.
1
Nina Stanislavova
07.02.2013 | 17:07
не слагам чушки на миш маша
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Омлет със задушени зеленчуци
    15 мин.
  • Свински шницел със сос
    40 мин.
  • Пържени филийки с тиквено пюре
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...