Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Млечна свинска яхния

Млечна свинска яхния
Източник: youtube.com
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В загрят тиган запържете бекона, нарязан на ситно. Извадете го настрнаи. 

  • 2

    В тигана загрейте зехтина и прибавете свинското, нарязано на парчета и овкусено със сол и пипер. Запържете, колкото месото да се запечата. Извадете и него при бекона.

  • 3

    В тигана добавете наситнения лук и гответе до омекване. После запържете и пресования чесън за няколко секунди. Налейте бульона, млякото и сметана. Добавете лютия пипер и наситнената салвия. 

  • 4

    Върнете в тигана месото и бекона. Оставете да заври, покрийте с капак и оставете да се готви около час на тих огън. 

  • 5

    След час проверете яхнията. Ако искате сосът по-гъст или месото не е готово, оставете още няколко минути на котлона. 

  • 6

    По желание сервирайте върху пюре или ориз. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Печени леко пикантни крилца
    45 мин.
  • Ориз от карфиол със зеленчуци
    20 мин.
  • Печен пащърнак на фурна
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво си поискахте от кулинарния Дядо Коледа? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!