Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Мус с праскови

2
Мус с праскови
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.3
(базиран на 4 отзива)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Отделете най-напред 2 праскови

  • 2

    Компота, сладкото вино и лимоновия сок разбийте с миксер

  • 3

    Отделно разбийте белтъците на сняг със захарта

  • 4

    Постепенно към тях прибавете сметаната

  • 5

    Смесете двете съставки

  • 6

    Разпределете муса в чаши и го поставете в хладилника за 1 час

  • 7

    После украсете с двете ситно нарязани праскови.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
Desislava Stoyanova
18.05.2013 | 13:38
Много ми хареса този мус сега като има повече прасковки ще се пробва.
1
Vanessa Apostolova
22.02.2013 | 16:15
много интересно изглежда
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!