Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Наденица (Годеч)

2
Наденица (Годеч)
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 4 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    Месото се смила и към него се прибавят задушените в свинската мас и малко вода ситно нарязан лук, червения пипер и ситно счукания черен пипер, кимиона, стритата чубрица и ситно нарязаните лютиви пиперки и чесън

  • 2

    Сместа се омесва, като се добавя и 1 ч.ч. бульон, получен от сваряването на костите и се оставя да престои едно денонощие

  • 3

    След това със сместа се пълнят червата, като се усукват на всеки 10-15 см

  • 4

    Надениците се пускат във вряща вода и като заврят се изваждат

  • 5

    Отцеждат се и се окачват на проветриво място да съхнат.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
Kremena Peteva
27.03.2013 | 16:59
много хубава рецепта за наденица
1
Zlatina Todorova
08.02.2013 | 16:51
много вкусно изглежда но ми се струва малко мазно
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Много бърза къпана баница
    30 мин.
  • Грис халва
    20 мин.
  • Салата с рукола и варени яйца
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...