Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Наденица Карлово

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 4
(базиран на 3 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се накълцва на ситно и се омесва със солта, ситно счуканите черен пипер и кимион и стритата чубрица
  • 2 Сместа се оставя да престои 24 часа на хладно място и следтова с нея се напълват червата, като се усукват на всеки 10-15 см
  • 3 Надениците се окачват на проветриво място да съхнат, като през 1-2 дни се пресоват с точилка.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Засищаща салата с киноа и боб
    < 10 м.
  • Сьомга на фурна с 2 гарнитури
    40 мин.
  • Сладки безглутенови мъфини (3 съставки)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Две разкошни кексчета в чашки
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D