Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Наденица (Сандански)

2
Наденица (Сандански)
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 8 отзива)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Месото, сланината и праза се нарязват на ситно

  • 2

    Прибавят се ситно счуканите джоджен, чубрица, черен и червен пипер

  • 3

    Сместа се посолява и се омесва добре

  • 4

    С нея се пълнят почистените и измити черва, като се превързват през 15-20 см ( ") с дебел конец

  • 5

    Приготвените наденици се пекат в съд, намазан със сланина и се поднасят топли с гарнитура от пържени картофи.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
Svetlozara
14.03.2013 | 16:19
кой не обича наденички!
1
Silviq Milenova
18.02.2013 | 15:40
а така,домашна наденица, определено изглежда добре! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Тази фокача е просто разкошна!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...