Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Наденица по Лясковски

Наденица по Лясковски
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 2.5
(базиран на 4 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е за майстор-кулинари
Начин на приготвяне
  • 1

    Свинското месо се вари до полуомекване заедно със ситно нарязаните чесън, лук и карамфил и солта

  • 2

    След това се отцежда и се накълцва заедно с говеждото (или овче) сурово месо

  • 3

    Прибавят се едро счуканият черен пипер

  • 4

    Сместа се посолява на вкус и се омесва добре

  • 5

    С нея се пълнят сушени говежди черва, като се превързват през 15-20 смс дебел конец

  • 6

    Приготвената наденица се пуска във вряща вода да ври около 20 минути на тих огън

  • 7

    След това се окачва на сухо и проветриво място

  • 8

    Може да се опуши нагорещ пушек в продължение на 5-6 часа.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...