Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Нахутен соден хляб с чушки

Нахутен соден хляб с чушки
Източник: Violeta Mateva
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В купа смесваме трите вида брашно, сол, захар, една равна ч.л. сода за хляб. Смесваме водата с лимоновия сок, олиото и всичко се разбърква с вилица.

  • 2

    Чушката е сурова, почистена от семената и нарязана на парченца. Добавя се към тестото и отново се разбърква.

  • 3

    В намазана с олио тавичка и поръсена с нахутено брашно сипваме получената смес. Печем в загрята фурна 180-170 С около 35 минути.

  • 4

    Изважда се и, щом се охлади, се нарязва.

  • 5

    Това брашно е без глутен и не очаквайте да бухне. Хлябът е плътен, засища бързо и е здравословен!

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Омлет със задушени зеленчуци
    15 мин.
  • Свински шницел със сос
    40 мин.
  • Пържени филийки с тиквено пюре
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...