Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Никулденски шаран

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 1 отзив)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Ситно нарязаният кромид лук се запържва в мазнината до златисто оцветяване
  • 2 Прибавя се оризът и също леко се запържва, след което се разбърква с червеният пипер и сол на вкус, залива се с топла вода и се изсипва в тавичка
  • 3 В средата на сместа се слага предварително изчистеният, измит и посолен шаран
  • 4 Пече се в немного гореща фурна.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешки филенца с броколи
    20 мин.
  • Крем супа от тиквички
    20 мин.
  • Крем с череши
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
На какво от великденското меню не се наситихте?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Винаги е добре вкъщи да има вкусна питка... А още по-добре, когато е обилно наръсена със сусам.
  • Великденско зайче от мъфини
  • Мини кексчета с форма на голям, класически кекс
  • Не са ли самото съвършенство?
  • Рецепти за идейни козунаци, преминали през теста на времето
При вида на агнешкото на котката ми и се отщя котешка храна.  При вида на агнешкото, което аз опекох, на мен ми се прииска...