Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Никулденски шаран

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 1 отзив)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Ситно нарязаният кромид лук се запържва в мазнината до златисто оцветяване
  • 2 Прибавя се оризът и също леко се запържва, след което се разбърква с червеният пипер и сол на вкус, залива се с топла вода и се изсипва в тавичка
  • 3 В средата на сместа се слага предварително изчистеният, измит и посолен шаран
  • 4 Пече се в немного гореща фурна.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Талантливият футболист ритайки топката вкарва голове и става цар на футбола. Калпавият цар си подритва короната и си вкарва...
  • Красотата се крие в простите неща :)
  • Шоколадовите топчета са вкусни, направени всякак! Заставаме твърдо зад думите си :)
  • Пълнено пилешко месце - блаженство :)
  • Няма нищо по-вкусно от пърженки сутрин на закуска :)
  • Домашна баничка с лапад :)
Той: - Истинският мъж трябва поне веднъж в седмицата да не спи в дома си! Тя: - Аха, за да може друг истински мъж да има къде да...