Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Никулденски шаран

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 1 отзив)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Ситно нарязаният кромид лук се запържва в мазнината до златисто оцветяване
  • 2 Прибавя се оризът и също леко се запържва, след което се разбърква с червеният пипер и сол на вкус, залива се с топла вода и се изсипва в тавичка
  • 3 В средата на сместа се слага предварително изчистеният, измит и посолен шаран
  • 4 Пече се в немного гореща фурна.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем супа от броколи
    15 мин.
  • Сарми с маруля и прясно сирене
    < 10 м.
  • Бързи пълнени гъбки (Светла)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Кой сезонен зарзават използвате най-често?
Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш Карол Корд
  • Топли сандвичи с яйца и сирене
  • Много, ама много вкусни хапки :)
  • Гриловани тиквички и пилешко месце...
  • И, може би, най-класическото за лятото...
  • Касадия с пилешко месце :)
  Скъпа, искаш ли да дойдеш с мен на фитнес? - Дебела ли ме наричаш? - Тогава не идвай, щом не искаш. - Мързелива ли ме наричаш?...