Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Никулденски шаран

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 1 отзив)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Ситно нарязаният кромид лук се запържва в мазнината до златисто оцветяване
  • 2 Прибавя се оризът и също леко се запържва, след което се разбърква с червеният пипер и сол на вкус, залива се с топла вода и се изсипва в тавичка
  • 3 В средата на сместа се слага предварително изчистеният, измит и посолен шаран
  • 4 Пече се в немного гореща фурна.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Ордьовър за двама
    20 мин.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Вечеря за двама
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Как влияе жегата на апетита Ви? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Много вкусен хляб, който можем да си хапваме така или да си намажем с крема сирене
  • Най-лесните трюфели със сирене за неочаквани гости
  • Уау, каква торта
  • Питки с пълнеж за вкусна закуска. Всички ще останат доволни :)
  • Кой може да устои на котлет от сьомга? Никой? Да, знаехме си :)
Момченце отива в двора на баба си и след малко се връща тичайки...   -Бабо, бабо, една трева в градината мирише на кюфтета :D (де...