Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Никулденски шаран

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 1 отзив)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Ситно нарязаният кромид лук се запържва в мазнината до златисто оцветяване
  • 2 Прибавя се оризът и също леко се запържва, след което се разбърква с червеният пипер и сол на вкус, залива се с топла вода и се изсипва в тавичка
  • 3 В средата на сместа се слага предварително изчистеният, измит и посолен шаран
  • 4 Пече се в немного гореща фурна.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Резултати | Архив
Анкета
Този Великден обещавам да не прекалям с... 1
"Супата е просто начин да ви откажат от основното ястие." Джей Лено  
  • Не са ли очарователни?
  • Пухчовци позират за Великден
  • Виолетово вдъхновение
  • Козунаци и лалета
  • Пролетна свежест под формата на салатка :)
  Когато Путин бил на посещение в България, хората му го завели на официален прием в резиденция Бояна. А там на шведската маса...