Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Никулденски шаран

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 1 отзив)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Ситно нарязаният кромид лук се запържва в мазнината до златисто оцветяване
  • 2 Прибавя се оризът и също леко се запържва, след което се разбърква с червеният пипер и сол на вкус, залива се с топла вода и се изсипва в тавичка
  • 3 В средата на сместа се слага предварително изчистеният, измит и посолен шаран
  • 4 Пече се в немного гореща фурна.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пиле с майоран и пиперки
    80 мин.
  • Гарнитура от къдраво зеле
    50 мин.
  • Мляко с маково семе
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия?
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Еклери, профитероли, наречете ги както си искате, но ВИНАГИ СА ВКУСНИ!
  • Турските десерти определено са едни от най-вкусните, които могат да се опитат на този свят!
  • Важно е как ще аранжираме дори най-обикновения десерт, тогава той става специален.
  • Как от няколко палачинки, шоколад и пресни плодове се получава вкусна торта?
  • Шоколадова лава - няма нужда от повече приказки
Блондинка току що е родила близнаци. Седи на леглото и плаче. Идва сестрата: - Защо плачеш, мила? - Какво да кажа на съпруга си? От...