Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пай с месо от раци

Пай с месо от раци
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пуснете фурната да се загрява на 10 С. Запечете кората за пай за около 3 минути, като предварително сте намазнили тавата леко.  

  • 2

    Смесете яйцата, брашното, майонезата и млякото. Добавете останалите продукти, без месото от раци. Разбъркайте хубаво. След това добавете рачешкото и не разбърквайте много продължително.  

  • 3

    Прехвърлете сместа в тавата върху кората за пай и поръсете с подправка за риба.  

  • 4

    Печете за около 40 минути, или докато острието на нож (което забодете) не излиза чисто от средата на пая.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Гаспачо
    15 мин.
  • Крем с череши
    15 мин.
  • Риба с естрагон
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...