Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пай с месо от раци

Пай с месо от раци
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пуснете фурната да се загрява на 10 С. Запечете кората за пай за около 3 минути, като предварително сте намазнили тавата леко.  

  • 2

    Смесете яйцата, брашното, майонезата и млякото. Добавете останалите продукти, без месото от раци. Разбъркайте хубаво. След това добавете рачешкото и не разбърквайте много продължително.  

  • 3

    Прехвърлете сместа в тавата върху кората за пай и поръсете с подправка за риба.  

  • 4

    Печете за около 40 минути, или докато острието на нож (което забодете) не излиза чисто от средата на пая.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!