Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пай с месо от раци

Пай с месо от раци
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пуснете фурната да се загрява на 10 С. Запечете кората за пай за около 3 минути, като предварително сте намазнили тавата леко.  

  • 2

    Смесете яйцата, брашното, майонезата и млякото. Добавете останалите продукти, без месото от раци. Разбъркайте хубаво. След това добавете рачешкото и не разбърквайте много продължително.  

  • 3

    Прехвърлете сместа в тавата върху кората за пай и поръсете с подправка за риба.  

  • 4

    Печете за около 40 минути, или докато острието на нож (което забодете) не излиза чисто от средата на пая.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Спаначено песто
    < 10 м.
  • Домашен бананов шейк
    < 10 м.
  • Картофи с кимион
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...