Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пай с месо от раци

Пай с месо от раци
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пуснете фурната да се загрява на 10 С. Запечете кората за пай за около 3 минути, като предварително сте намазнили тавата леко.  

  • 2

    Смесете яйцата, брашното, майонезата и млякото. Добавете останалите продукти, без месото от раци. Разбъркайте хубаво. След това добавете рачешкото и не разбърквайте много продължително.  

  • 3

    Прехвърлете сместа в тавата върху кората за пай и поръсете с подправка за риба.  

  • 4

    Печете за около 40 минути, или докато острието на нож (което забодете) не излиза чисто от средата на пая.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Палачинки от 3 съставки
    20 мин.
  • Лесни солени мъфини
    20 мин.
  • Хрупкава риба с аромат на лимон
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...