Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пай с месо от раци

Пай с месо от раци
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пуснете фурната да се загрява на 10 С. Запечете кората за пай за около 3 минути, като предварително сте намазнили тавата леко.  

  • 2

    Смесете яйцата, брашното, майонезата и млякото. Добавете останалите продукти, без месото от раци. Разбъркайте хубаво. След това добавете рачешкото и не разбърквайте много продължително.  

  • 3

    Прехвърлете сместа в тавата върху кората за пай и поръсете с подправка за риба.  

  • 4

    Печете за около 40 минути, или докато острието на нож (което забодете) не излиза чисто от средата на пая.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D