Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Панирана риба

3
Панирана риба
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 6 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте с бирата, сол и брашно (до гъстота на кексово тесто)

  • 2

    Разбийте на сняг белтъците и ги прибавете леко без много бъркане към тестото

  • 3

    Загрейте олио (желателно е да бъде по-голямо количество) в тигана

  • 4

    Измийте рибата, осолете я и я потопете в направената смес

  • 5

    Панирайте я за около 3-4 минутив загрятото олио Поднесете готовата риба с гарнитура от пържени картофи, паниран лук и салата според сезона.

продукти
500 гр.риба
2 бр.яйца
100 млбира
1/4 ч.л.сол
Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
работната пчела
29.04.2013 | 15:29
Много е вкусна! само така ям риба,иначе не ми харесва!
2
Desislava Stoyanova
29.04.2013 | 15:13
Рибата е супер,панирана обаче сама не съм си правила скоро!:)
1
Петя Иванова
12.11.2012 | 09:42
Много обичам всякаква рибка :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Ябълково вино
    < 10 м.
  • Фъстъчени бисквитки с шоколадов център
    30 мин.
  • Медени скариди върху салата
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...