Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Панирана сьомга (Швеция)

Панирана сьомга (Швеция)
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:шведска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.7
(базиран на 3 отзива)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Филето се измива и подсушава

  • 2

    Разбива се яйцето

  • 3

    В разбитото яйце се потопява рибата и се овалва в галетата

  • 4

    Посолява се на вкус и се пържи в нагорещена мазнина

  • 5

    Приготвя се сосът: млякото се смесва с майонезата и каперсите, кипва се и с него веднага се залива рибата При сервиране се украсява със ситно нарязан лимон.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D