Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Панирана сьомга (Швеция)

Панирана сьомга (Швеция)
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:шведска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 3.7
(базиран на 3 отзива)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Филето се измива и подсушава

  • 2

    Разбива се яйцето

  • 3

    В разбитото яйце се потопява рибата и се овалва в галетата

  • 4

    Посолява се на вкус и се пържи в нагорещена мазнина

  • 5

    Приготвя се сосът: млякото се смесва с майонезата и каперсите, кипва се и с него веднага се залива рибата При сервиране се украсява със ситно нарязан лимон.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...