Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран зарган

Паниран зарган
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Рибата се измива и почиства, като се премахва средната кост. Нарязва се на подходящи парчета. 

  • 2

    Яйцата предварително се разбиват. Маслото се разтопява. 

  • 3

    В дълбок съд се слага брашното с черния пипер. Към тях внимателно се добавят разбитите яйца и разтопеното масло. Добавя се и млякото и панировката се бърка, докато стане хомогенна.

    * Количеството мляко е ориентировъчно. Панировката трябва да е с гъстотата на боза.

  • 4

    Парчетата зарган се топят в панировката и се пържат в сгорещено олио. Вадят се на кухненска хартия, за да се отцедят. 

Подобни рецепти от форума
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...