Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран карфиол на фурна

Паниран карфиол на фурна
Източник: Роси Цветанова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Карфиолът се нарязва на розички и се бланшира в подсолена вода за около 2-3 минути.

  • 2

    Яйцата се разбиват заедно с щипка сол, черен пипер и олиото. 

  • 3

    Всяка розичка се потапя в яйцата, след това в брашното и накрая пак в яйцата. Редят се в тавичка, застлана с хартия за печене. Пече се около 30-40 минути на 230 С. 

  • 4

    Сервира се с млечен сос, приготвен от разбитите мляко, майонеза, пресован чесън, щипка сол и наситнен копър.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Панирани тиквички с пресен джоджен
    20 мин.
  • Фин крем с оризово брашно
    20 мин.
  • Лук в бяло вино
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...