Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран карфиол I

1
Паниран карфиол I
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.6
(базиран на 15 отзива)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накъсайте карфиола на цветчета и го полусварете в кипяща подсолена вода.

  • 2

    Отцедете го в сито. Разбийте яйцата и ги смесете с брашното.

  • 3

    Предварително размийте брашното с 2-3 супени лъжици студена отвара от карфиола.

  • 4

    Потопете цветчетата карфиол в тестото и ги изпържете на маслена баня от силно сгорещено олио.

  • 5

    Наръсете панирания карфиол с черен пипер и сол.

  • 6

    Поднесете го със салата по избор.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Desislava Stoyanova
04.11.2013 | 13:39
Много го обичам панирания карфиол, идеалното бирено мезе!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...