Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран карфиол

1
Паниран карфиол
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте карфиола и го начупете на розички. Сложете го в подсолена вода и го варете десетина минути, докато омекне. Отцедете и оставете да се охлади.

  • 2

    В купа разбийте яйцата и млякото. Отделно сложете галетата (може да ползвате и брашно).

  • 3

    Нагрейте олиото в дълбок тиган. Всяка розичка топете първо в яйчената смес, а после в галетата.

  • 4

    Пържете до златисто. Изцеждайте карфиола върху хартия.

  • 5

    Поднесете го топъл като гарнитура или като основно.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Dimitriyka Zaharieva-Enez
02.10.2014 | 00:43
Ние доста го ядем но без прясното мляко ... един път го опитах и само с яйца :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Картофки, ама по-така ;)
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...