Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паниран кашкавал

1
Паниран кашкавал
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 2.9
(базиран на 10 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Кашкавалът се нарязва на правоъгълни парчета с дебелина около 1,5 - 2 см и се оставя във фризера за около половин час

  • 2

    Брашното се смесва със 100 мл студена вода и щипка сол и се разбърква до получаването на гладка каша

  • 3

    Отделно се разбиват яйцата

  • 4

    Кашкавалът се потапя в купа със студена вода, след това в брашнената каша, в галетата и накрая в разбитите яйца

  • 5

    Пържат се веднага в маслена баня, след което се отцеждат върху кухненска хартия или бяла салфетка

  • 6

    Панираният кашкавал се поднася веднага със салата според сезона.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Radina
15.03.2013 | 15:47
изглежда много добре на снимката,дано снимката да е към рецептата.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
По време на изпит по кормуване: - Достатъчно, госпожо, вие не издържахте изпита! - Но аз още не съм започнала?! Даже не съм хванала...