Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Паста "Примавера"

4
Паста "Примавера"
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 230 С.

  • 2

    В дълбока тава за печене, сложете всички зеленчуци, нарязани на ситно, поръсени със зехтина, солта, пипера и подправката. Разбъркайте, за да се покрият отвсякъде. Прехвърлете половината в друга тава, като и в двете сте сложили предварително хартия за печене.

  • 3

    Печете до омекване на морковите и покафеняване на останалите зеленчуци. Разбърквайте отвреме навреме.

  • 4

    През това време сгответе пастата, варете за 8 минути. Отцедете водата, като оставите 1 чаша от нея в макароните.

  • 5

    Сложете макароните при зеленчуците. Покрийте с чери доматки, разрязани на половинки, и сложете течност, колкото да се овлажнят съставките. Поръсете със сол и пипер на вкус. Отгоре поръсете и с настърган пармезан и сервирайте.

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
pepi damjnova
16.05.2014 | 19:24
Хареса ми, ще опитам.
3
тихомира илиева
14.05.2014 | 21:06
Ще ги опитам.
2
Женя
13.05.2014 | 18:43
МНого вкусно изглежда :)
1
zvetanka ivanova
13.05.2014 | 18:15
Вкусна ми изглежда, ще опитам.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D