Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пастет от дроб и гъби

Пастет от дроб и гъби
Източник: youtube.com
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Включете фурната на 180 С. Накиснете гъбите в топло мляко с коняка, разтворен в него, за около 20 минути. 

  • 2

    През това време сложете дроба, шунката (по възможност печена) и чесъна в кухненски робот. Смелете хубаво. Добавете каймата, яйцето, пипера и сол на вкус. Отново пуснете блендера до пълно смилане. 

  • 3

    Отцедете гъбите и ги нарежете ситно. Добавете ги към основната смес. 

  • 4

    Сложете сместа в намазнена форма за терин (правоъгълна форма за кекс). Оформете гладко и сложете дафиновия лист отгоре. 

  • 5

    Печете за 1 час. Извадете и оставете да се охлади на стайна температура. След това сложете в хладилника и оставете за 6 часа.  

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...